Lung Andrea oldala

Lélekgondolat

Lélekgondolat

Veszteségeink tanulságai

2015. június 02. - Andrea Lung

rain-room-random-international-moma.jpegAmikor valami vagy valaki nekünk fontos hirtelen - végérvényesen vagy átmenetileg - eltűnik az életünkből, legyen az egy szeretett személy, egy párkapcsolat, vagy akár a munkánk, akkor gyakran érezzük úgy, hogy nincs értelme küzdeni, nincs értelme szeretni, nincs értelme élni. Az ilyen veszteségek miatt úgy érezhetjük, nem csak az életünk egy fontos pillére, de a lelkünk egy darabja is elveszett. Sokszor egy ideig nem is érzékelünk mást, csak a kimondhatatlan űrt, mely gyakran megkérdőjelezi eddigi életünk minden mozzanatát. Akármilyen fájdalmas is ez a folyamat, érdemes tudatosan megélni, amennyire csak képesek vagyunk rá. Fontos, hogy befelé figyelve, nyitott szívvel meghalljuk a legfontosabb üzenteket, felismeréseket, melyeket ez az időszak hordoz számunkra.

Nézd meg, hogyan és mit tanítanak a veszteségeink. Engedd, hogy jobban megismerd önmagad egy olyan helyzetben is, amit még soha nem tapasztaltál meg korábban! Tanulj meg tudatosan élni! Jelen lenni lélekben és gondolatban akkor is, amikor ez elképzelhetetlennek tûnik. A képesség a tudatos egyszerre kifelé és befelé figyelésre egy ajándék, de keményen meg kell dolgozni érte.

A téma mindig aktuális valahol, valakinek. Szeretettel ajánlom nektek!
A linkre kattintva olvashatjátok az egész írást.

Veszteségeink tanulságai

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekgondolat.blog.hu/api/trackback/id/tr17511310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása