Lung Andrea oldala

Lélekgondolat

Lélekgondolat

Hankiss Elemér - Életstratégiák a bizonytalanság korában

2015. június 08. - Andrea Lung

Szeresd felebarátodat vagy szeresd önmagad... Dolgozz vagy inkább éld az életed? Legyél becsületes vagy inkább sikeres? Halandóság vagy örök élet?

Változik a világ, keressük az utunkat, miközben a mai világ egyre inkább a bizonytalanságról szól. Olyan kockázatokkal szembesülünk, melyek ismeretlenek. Létkérdés, hogy az ember előálljon valamilyen stratégiával annak érdekében, hogy túléljen. Hankiss Elemér ezekről az életstratégiákról mesélt a TEDx Danubia 2011-ben. Négy év távlatából mondhatjuk, hogy ez a téma még feszegetőbb manapság, ezért ez az előadás aktuálisabb, mint valaha. 23 perc az életstratégiákról, félelemről és az adaptációról. Nézzétek meg, ha még nem láttátok! Ha igen, akkor szánjatok rá egy kis időt! 

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekgondolat.blog.hu/api/trackback/id/tr27526214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása