Lung Andrea oldala

Lélekgondolat

Lélekgondolat

Normálisan élni

2015. július 13. - Andrea Lung


11720725_10207263596891989_551334917_n_1.jpg...Az emberi oldal... Ez az, amit szerintem a leginkább mindenki hiányol ebben az országban... Van sok régi munkatársam, akik itt-ott-amott élnek külföldön... és nem mondják, hogy kolbászból van a kerítés. Sokan jól élnek, de dolgoznak is keményen. Sokan azt is mondják, hogy nem élnek jobban anyagi szempontból mint itt, hiszen kiadások stb.
De értékesnek érzik magukat, megbecsülik őket. Nincs fúrás, rosszindulat, direkt kibaszás... stb. Emberségesek velük. Nyugodtan élnek, dolgoznak és tudják mit lehet elvárni. Tudnak tervezni, normálisan élni. Ebben az egész bevándorlás-ellenes plakátkampányban, illetve a plakátkampány-ellenes plakátkampányban sok vicces és szomorú dolog volt. De volt egy plakát, ami mindent vitt, mert egyszerre volt vicces és szomorú. Tragikomikus, mint amilyen ez az ország. Valami olyasmi volt ráírva, hogy: "Mi itt egymást is utáljuk, hát még téged!" - azt hiszem, ebben benne van minden. (Sz,39)

Kép: Lélekgondolat

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekgondolat.blog.hu/api/trackback/id/tr667611868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása