Lung Andrea oldala

Lélekgondolat

Lélekgondolat

Nekem még van jó 30 évem

2015. július 01. - Sós Éva

cipo.jpgLenéznek és megaláznak a munkahelyemen. Mert megtehetik - legalább is ezt gondolják, hiszen ezek a vezető beosztású férfiak még így szocializálódtak 1970-ben, és erre nevelték fiaikat. Az ő generációjuk a nőt meghágja és kifigurázza, így jelenleg is kétfelé osztják a nőket: akiket "meg kéne húzni" és akiket "bottal nem piszkálnának", de bárhová is tartozzék a nő, mindig gúny tárgya lesz.
Ha kikéred magadnak, te vagy a "HP", aki folyton hisztizik, amúgy is "nehéz eset" és azt mondják, sajnálják miattad a férjed. Aki persze lelépett, mert a család nagy teher volt neki, még felesben sem bírt el vele. Te viszont oldd meg egyedül.
És még így is Te maradsz a legtovább bent dolgozni, de valahogy mindig csak azt jegyzik meg a kollégák, ha Te mész el munkaidőben, "biztos megint a gyerekei miatt".
P, 38
(Kép: Lélekgondolat)

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekgondolat.blog.hu/api/trackback/id/tr317589158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása