Lung Andrea oldala

Lélekgondolat

Lélekgondolat

Férjek és feleségek

A Nő és Férfi brand újrapozícionálása

2015. november 13. - Andrea Lung

Kezdetben nők és férfiak vagyunk. 
Megpillantjuk a másikat, szerelembe esünk. 
10941830_1029081867119497_5966414431869722084_n.jpgEgyre többször és jobban vágyunk a másikra. Néhány érintés, érzéki csók után jön az észbontó szeretkezés. Pár esetlenebb próbálkozás után már csak a szexen jár a fejünk.

A nők kivágják a magas C-t, a férfiak büszke oroszlánként feszítenek. Randik sorozata következik, mozizás, vacsorák, kirándulások, aztán nyaralások. A vágy tetőfokára hág, olykor már nem kell sem mozi, sem vacsi, sem utazás, csak a szex. Az jó szex. Olykor érzéki: vasárnap reggel a napsütéses ágyban szeretkezni, vagy gyertyafény mellett egy lemondott baráti vacsora helyett. Máskor vad bugyiletépős: autózás közben egy mező szélén, vagy a lakásba belépve a falnak támasztva. Nem kell semmi más, csak a másik, és az a közösen megélt gyönyör. Úgy gondoljátok, hogy együtt lenni a legcsodálatosabb. Összeköltöztök, imádjátok az együtt lét minden pillanatát. Leánykérés, nagy esküvő, romantikus nászút, ez már maga mennyország. 

Aztán történik valami.

Jönnek a gyerekek, lakáshitel, autólízing, munkahelyi stressz, szomszédolás, ritka baráti összejövetelek. Férjek és Feleségek lettünk. A feleségek próbálnak megfelelni, a férjek próbálnak túlélni. A szex valahol elmarad: sír a gyerek, kupi van a konyhában, fáradtság, befizetetlen csekk, fogyókúra-problémák. Egyre könnyebb kifogást keresni. Olykor van még egy próba szombat este, mikor a gyerekek nincsenek otthon, de mindenki annyit stresszel rajta, hogy a vágy az előszobában marad egyedül. Néha egy hajnali merevedés még összehoz egy 5 perces aktust, de egyik erőlteti, a másik meg mímeli az orgazmust. Az egyik túlél, a másik megfelel. A nők egyformán öltöznek a szülői értekezletre, hasonló a frizurájuk, naná hogy egyszerre menstruálnak. A fodrásznál pénteken megbeszélt receptet főzi meg mindegyik vasárnap ebédre. Nyaraláskor belőtt frizurával, tökéletes sminkben ülnek a medence szélén, havonta futnak egyet és isznak havonta egy turbódiéta port. Próbálnak megfelelni. A férfiak hasonló autót vesznek, mint az ismerőseik, hasonló utazásra fizetnek be, a heti szokásos közös sörözéskor büszkélkednek mennyire királyak a szexben. Közben örülnek két merevedésnek a zuhany alatt. Ezért nagyobb autót, nagyobb órát vesznek. Egy szeretőhöz túl fáradtak, egy prostihoz túl gyávák. Próbálnak túlélni.

Drága Feleségek, valahogy nőnek kellene lenni újra: csábos feleségnek, jó anyának, vad szeretőnek, takaros háziasszonynak, olykor angyalnak, olykor kurtizánnak.

Drága Férjek, legyetek újra férfiak: erős férjek, melegszívű apák, oroszlánok az ágyban, ügyetlen ezermesterek, olykor hercegek, olykor macsók. Csak arra kell gondolni, mik voltatok akkor régen, amikor megpillantottátok egymást.

Dobjátok el végre azt a sok státuszt!
Az oroszlán kezdje el újra kergetni a cicuskáját!

Hummel Zsolt
Intimitás Gourmet 
Intimitás Gourmet Facebook


Kérlek, tartsd be a Jogi és adatvédelmi szabályzatunkat!


Fontos! A Lelekgondolat.blog.hu független bármely politikai vagy vallási nézettől, és tevékenységével sem kíván semmilyen konkrét politikai vagy vallási szervezetet támogatni. A blogbejegyzésekhez hozzáfűzött kommentek nem a Lelekgondolat.blog.hu nézeteit tükrözik. Bloggereink a posztokat segítő szándékkal írják, de a hozzászólásokat nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Ezért kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek! A szélsőséges megnyilvánulásokat moderáljuk!

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekgondolat.blog.hu/api/trackback/id/tr628073748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása