Lung Andrea oldala

Lélekgondolat

Lélekgondolat

Gyere, beszélgessünk!

2015. július 20. - Andrea Lung


Szeretettel üdvözöllek!

13886333_521168311405686_2594814427562314695_n.jpgA Lélekgondolat azért jött létre, mert fontosnak tartom, hogy beszélgessünk az élet dolgairól. Egyszerûen és ôszintén, amennyire csak lehet.

A Lélekgondolat nem szakembereknek szól, nem oktatási füzet. Nem használ bonyolult szakmai kifejezéseket, hétköznapi nyelven beszél. Nem tudományos céllal született. Nem célja a napi politikai események megvitatása sem. Sokkal inkább a modern pszichológiát és lélektudományokat segítségül hívva próbálja emberközelibbé, érthetôbbé tenni a mindennapi megéléseket. Szól mindenkinek, aki szeretné megérteni jobban önmagát és a környezetét, miközben szorgalmasan keresi a saját válaszait az élet dolgaira. Ahhoz szeretne segítséget nyújtani, hogy nyitott szemmel járj, és felületes ítélkezés helyett, inkabb megtanulj figyelni a másikra. Hogy ne nem menj el szó nélkül az élet apró örömei, néha fájdalmas pillanatai, meghatározó mozzanatai mellett. Hogy megélhesd ezeket a helyzeteket tudatosan és ôszintén. Hogy észrevedd mit kell megtanulnod belôle. Hogy megértsd, ebben az élet nevû csodában most és itt, te és én, mi mindannyian együtt vagyunk, és igen, van az úgy, hogy mások is járnak a te cipôdben. Hogy megtanuld kimondani, ami fáj és kinyújtani mások felé a kezed, ha szükségét érzed.

A Lélekgondolat több szeretne lenni, mint egy egyirányú monológ. Inkább egy virtuális kézfogást, egy hiánypótló közösségi hálót szeretne formálni, ahol meghallgatjuk egymást és ahol te is mesélhetsz.... Ahol tanulhatunk mindannyian. Egymástól, az életrôl, és arról mitôl vagyunk mi emberek néha olyan megfejthetetlenül bonyulultak, sokszor olyan mérhetetlenül elérhetetlenek másoknak vagy olyan megmagyarázhatatlanul közel egymáshoz. Ahol olyanról is szó van, amirôl már régen nem beszél senki. Egy olyan közösség, ahol úgy döngetünk tabukat, hogy még emberközelibbek legyenek. Beszélünk majd fájdalomról, az élet nehézségeirôl, az örömteli dolgokról, abban a hitben, hogy a holnap mindig tartogat megoldásokat és hogy semmi sem történik ok nélkül velünk.Hiszem, hogy minden ember és minden életút egyedi. Felelôséggel tartozol az életed menetéért, ahogy a döntéseidért is. Nincsenek jó vagy rossz döntések, csak következmények, melyekkel együtt kell tudnod élni és amelyeket fel kell tudnod vállalni. Ezért fontos, hogy éld meg az életed minden percét tudatosan és jól is éld meg azokat. Mert igazából, minden tanít valamire téged, ha engeded.

Lung Andrea
Master of Arts in Counseling
Dipl. Mental & Emotion Coach
Certf. Intergral Coach

 

Gyere beszélgessünk!
Andrea hummingbird_drawing-1.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekgondolat.blog.hu/api/trackback/id/tr797506472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása